Het kruim van de Belgische en Nederlandse gastronomie doet beroep op Marc Declercq om hun recepten in boekvorm te gieten: Peter Goossens, Sergio Herman, Roger Van Damme, Jan Buytaert, Felix Alen, Frank Fol, Michel Van Tricht, Kris Goegebeur, Kristof Coppens, Christer Elfving….

maart 2011

Desserts. Roger Van Damme

Het eerste dessertboek van chef/patissier Roger Van Damme en ook het eerste boek van de digitale kookzender Njam! (2011) Op de shortlist van de Gourmand World Cookbook Awards 2011, Parijs

Het grote frietboek.

Belgische adaptatie van een Nederlands boek over de frietcultuur voor de producent Nova/Princess. (Uitgeverij Trichis, Rotterdam 2011)

De chefs van België.

De chefs van België. Dit boek schreef Marc Declercq met Willem Asaert en is een statement over de actuele gastronomische Belgische keuken. In het boek figureren 33 van onze meest invloedrijke chefs. Ze vertellen over [...]

Haalbare toprecepten van Peter Goossens, Sergio Herman en Roger Van Damme 2.

Vervolg op het succesvolle eerste boek van dezelfde chefs. Marc Declercq nam hier de recepten, chefsadressen en productinformatie van Sergio en Roger voor mijn rekening. (Borgerhoff & Lamberigts, 2011)

Sergio Kookt:

Sergio Kookt: van aardappel tot fazant Sergio Kookt: van gember tot noot Sergio Kookt: van oester tot zeetong Nieuwe trilogie van Sergio Herman met een bundeling van de recepten die in Het Nieuwsblad verschenen, plus [...]

maart 2010

50 x Origineel Wokken

50 x Origineel Wokken (Borgerhoff&Lamberigts, 2010)