Onbeminde vissen: rog, rode poon en pijlinktvis

Jong Keukengeweld:

Voor de campagne Jong Keukengeweld van Toerisme Vlaanderen selecteer ik Excellente Jonge Vlaamse chefs. Meer info: facebook.com/jongkeukengeweld en www.vlaanderen-vakantieland.be

Grappa

Grappa is het driemaandelijkse lifestyle magazine voor cliënten van KBC Premium Banking. Belgische kaviaar, cuberdons, Limburgse schuimwijn, hopscheuten, Belgische whisky, witblauw rundvlees… zijn maar enkele van de vele Belgische producten die hier aan bod komen. [...]

De Standaard Magazine

Voor de wekelijkse lifestyle bijlage van De Standaard schrijf ik verhalen over de lekkere dingen van het leven.

Libelle Lekker

Elke maand vind je hier mijn culinaire hot spots van het moment.

Feeling

Zowel voor Feeling als het wekelijkse online magazine Feeling Weekly ga ik op zoek naar seizoenproducten en de nieuwste restaurants.

Culinaire Ambiance Jong keukentalent zoekt producent

Voor Culinaire Ambiance ga ik zowat elke maand met een jong keukentalent op bezoek bij een ambachtelijke producent voor een smakelijke tête à tête.

Culinaire Ambiance Noordzeevissen

Elke maand duik ik met Filip Claeys, chef van restaurant De Jonkman in Brugge, in de wonderlijke wereld van de Noordzeevissen. Ik vertel over onbeminde vissoorten, Filip maakt er verrassende recepten bij.

Culinaire Ambiance

Zucsu / Gault & Millau

Met dr. Christine Pelckmans heb ik de allereerste diabetesvriendelijke restaurantgids geschreven. De tweede editie verschijnt op 14 november 2015, Werelddiabetesdag. www.zucsu.com

Onbekende vissen: sprot, steurgarnaal en pieterman